Groomer Silke stelt zich voor:

Bachelor dierenzorg en gediplomeerd katten- en hondentrimmer, gediplomeerd kattengedragstherapeut

"Ik ben Silke, zaakvoerder van Trimalia. Al 10 jaar lang sta ik bijna elke dag in dit trimsalon om met veel liefde jullie honden en katten te verzorgen. Ik heb Trimalia zien groeien en bloeien. Ik ben heel trots op mijn collega trimmers die mij aanvullen en mijn manier van trimmen respecteren. 1 ding is zeker, uw hond is bij ons in goede handen en krijgt de beste verzorging. Ook de gezondheid van uw hond ontgaat mij niet. Als dierenartsassistent geef ik u tips mee en vertel ik het u zeker als er mij iets opvalt. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het vertrouwen. Hopelijk tot binnenkort!" 

Silke is van alle markten thuis door haar jarenlange ervaring. Plukken kan ze als de beste, poedels en doodles vormen geen probleem voor haar. Vele salons sturen de moeilijkere honden door naar Silke omdat zij ze vaak wel kan hanteren. Silke heeft in de loop der jaren al een 10-tal trimmers opgeleid. Ze heeft zich ook gespecialiseerd in katten, meer info vind je op de pagina van Assepoes.

Groomer Maya stelt zich voor:

Gediplomeerd kapster en hondentrimmer

"Hallo iedereen! Mijn naam is Maya en ik woon in Oudenaarde. Ik heb 7 jaar haartooi gevolgd en ik wou heel graag mijn hart voor honden en mijn huidige job combineren. Ik koos voor een 2 jarige avondopleiding hondentrimmen te Syntra Asse en dit was mijn beste keuze ooit! Ik vind een diervriendelijke aanpak heel belangrijk. Daarvoor ben ik bij Trimalia aan het juiste adres! Ik wil dat de honden zich goed voelen op mijn trimtafel en daar streef ik naar Groot of klein? Ik doe ze even graag! Mijn voorkeur gaat wel naar de kniptechnieken bij lange vachten zoals Labradoodle, Poedels, Maltezers,...Hopelijk zien we elkaar binnenkort bij je volgende afspraak en kunnen we kennismaken!"

We zijn heel blij jou in ons team te hebben. Omdat Maya reeds 7 jaar ervaring heeft met de schaar is zij een echt knipwonder. Uw Labradoodle, Cocapoo, Goldendoodle of andere krullebollen zijn in de beste handen bij groomer Maya.  

Groomer Larissa stelt zich voor:

Bachelor in dierenzorg en gediplomeerd hondentrimmer

"Ik ben Larissa, 27 jaar en blijven hangen bij Trimalia na mijn stage omdat het welzijn van de hondjes hier echt centraal staat. Naast Trimalia werk ik voltijds in het dierenasiel. Ik trim het liefst honden met wolvachten (en bevedering). Het zien rondvliegen van die overtollige wol geeft niet alleen mij maar ook de hondjes en baasjes veel voldoening. Ik kan door mijn ervaring in het asiel verschillende types honden inschatten, waardoor bangere honden of hondjes die eens minder zin hebben in hun trimbeurt, ook zeker welkom zijn op mijn trimtafel."

We zijn blij om jou in ons team te hebben. Bij Larissa kan je telkens op zaterdagvoormiddag een afspraak maken. De twee onderste foto's zijn voorbeelden van haar knipwerk, fantastisch toch?